Toner, Utángyártott, C7115X, fekete, 3500 lap, HP LaserJet 1005W /1000/1200/1200 SE/1200N/1220/1220 SE/
4.900,- Ft (16.3,- €)
Toner, eredeti, ML-D1630A, fekete, 2000 lap, ML-1630, SCX-4500
25.100,- Ft (83.5,- €)
9.200,- Ft (30.6,- €)

Strapabíró notebook sorozat a HP-tól: HP ProBook 600

Strapabíró notebook sorozat a HP-tól: HP ProBook 600

 

A HP EliteBook-ok egyik legfőbb ismérve, hogy minden, az ebbe a termékcsaládba tartozó notebook megfelel a MIL-STD 810 szabvány valamelyikének, amelyek a notebookok robosztusságát vizsgálják különböző tesztelési eljárásokon keresztül. A szabványt 1961-ben dolgozták ki, amelyet azóta többször is módosítottak, finomhangolva a hordozható számítógépek ellenállóképességének mérését. A MIL-STD 810 szabványhoz kapcsolódó tesztelési eljárás már nem csupán a HP EliteBookokra, hanem a HP ProBookokra is kiterjed. Ennek megfelelően a széria minden tagja minősítetten:

 

·         por-, csepp-, és ütésálló

·         75 kg-os nyomást is elvisel

·         extrém hőmérsékleti körülmények mellett is üzemképes (-51°C, +96°C)

·         ellenáll a rázkódásnak

 

Az összesen 115 000 órás* tesztelés során ezek mellett a notebookok leejtéssel szembeni ellenállóságát is mérik, így 76 cm-es magasságból 26-szor ejtik le a notebookokat minden oldalukra. Leejtéskor nem csupán a notebook fizikai sérülése, de az adatvesztés is rendkívül kritikus mozzanat.

 

 

Minden HP üzleti notebook beépítetten tartalmazza a HP 3D DriveGuard merevlemez-védelmet. A beépített gyorsulásmérő érzékeli a hirtelen fellépő gyorsulásokat és parkoló állásba teszi a merevlemez író és olvasó fejeit, így megvédve a notebookot az adatvesztés ellen. Természetesen a technológia adaptív, ami azt jelenti, hogy például utazás közben a „zötykölődés” hatására nem fog folyton bekapcsolni a 3D DriveGuard.

 

 

A megújult HP ProBook 600-as notebook sorozat – amelynek tagjai 30%-kal vékonyabbak, mint elődeik - továbbra is a HP legszélesebb körben konfigurálható notebookjaihoz tartoznak. Rugalmas konfigurálhatóságuknál fogva a megfelelő üzleti igényekhez igazíthatók és a már megszokott módon, vállalati szintű dokkolhatósággal rendelkeznek. USB 3.0 portokkal, illetve az üzleti notebookoknál már jól megszokott DisplayPorttal lettek ellátva, amellyel külső monitorhoz csatlakoztathatjuk őket.

 

A könnyű szervizelhetőséget a gombnyomásra lenyitható hátlap segíti, amellyel könnyen hozzáférhetővé válnak az alapvető hardverelemek, mint a merevlemez, a memória, de lehetőség van arra is, hogy utólag 4G mobilhálózatokat használó modullal bővítsük eszközünket, amellyel akkor is hatékonyan dolgozhatunk, ha éppen úton vagyunk.

 

 

Beépített biztonsági funkciók védik a HP ProBook-ot a vírusok ellen, melyek észlelik a potenciális sérüléseket és riasztást küldenek, ha jogosulatlan módosításokat találnak. A HP Client Security szoftvercsomag segítséget nyújt többek között a merevlemez titkosításában, a nem kívánt vagy szükségtelen adatok végleges törlésében és a jogosulatlan hozzáférés korlátozásában.

 

A HP BIOS-védelem továbbfejlesztett védelmet biztosít a vírustámadások és más biztonsági veszélyek ellen, valamint megelőzi az adatvesztést és csökkenti az állásidőt.

 

Nem kell többé megjegyeznie a jelszavakat. A HP Password Manager alkalmazással gyorsan jelentkezhet be különböző online felhasználói fiókjaiba. Egyszerűen bejelentkezhet az operációs rendszerbe és a különböző webhelyekre, az opcionális ujjlenyomat-olvasó használatával pedig felhasználói jelszavai mindig biztos helyen tárolódnak, illetve egyedi ujjlenyomatához kötődnek.

 

 

*A tesztelési időtartamba egyszerre több notebook tesztelése tartozik bele, így ezek összidejéből adódik a 115 000 órás tesztelési időintervallum.Közzétéve: 2014-05-09 07:55:36
Kifejezések: Probook, HP, törésálló notebook, laptop
2.300,- Ft (7.7,- €)
Toner, Utángyártott, CE255A, fekete, 5500lap, LaserJet P3015
10.400,- Ft (34.6,- €)
Toner, Eredeti, C5200YS, sárga
25.800,- Ft (85.9,- €)

A www.pcvasar.hu számítástechnikai webáruház az egyik legszélesebb, informatikai eszközöket forgalmazó online bolt. Választékunkban szerepel alaplap, processzor, memória, winchester, videokártya, nyomtató, monitor, patron, toner, navigáció, hálózati eszköz, billentyűzet, egér, notebook. Netbook, notebook tartozék, médiaplayer, szoftver kábel. A webshop-ban megtalálhatja a legnagyobb IT eszközöket gyártó cégek termékeit, többek közt az Acer, Asus ,Apple, A-data, AMD, Asrock, Benq, Dell, EPSON, Edimax, Fujitsu Siemens, Gigabyte, HP, Intel, Lenovo, LG, MSI, NEC, Siemens, Sony, Samsung, Toshiba, Kingston, Kingmax, Geil, Western Digital termékeket.
Vásárlóinknak állandó törzsvásárlói pont rendszert, állandó akciókat biztosítunk. Termékeinket 3 munkanapon belül a GLS futárszolgálat szállítja ki. Üzleteinkben további szolgáltatásokat vehetnek igénybe vásárlóink, pl. számítógép javítás, laptop javítás, monitor szerviz, rendszer karbantartás, szaktanácsadás. Telefonos ügyfélszolgálatunkon jól képzett kollegáink állnak a segítségére.

Látogassa meg Pcvásár.hu a ShopMania weboldalon