toner, utángyártott
5.600,- Ft (18.6,- €)
160,- Ft (0.5,- €)

Nem tetszik a Windows 8? Nem baj, jön a Windows 9

Áprilisban, a BUILD fejlesztői konferencián fogja a Microsoft megismertetni elképzeléseit a Windows jövőjével kapcsolatban. Itt valószínűleg sok szó fog esni a Thresholdról, azaz a Windows 9-ről is.

Bár biztosat csak a Microsoft áprilisi fejlesztői konferenciája után lehet majd mondani, aWinsupersite megosztott néhány valószínűsíthető részletet a Windows következő, Threshold kódnevű változatáról, azaz a Windows 9-ről.

Az oldal úgy tudja, hogy még a 9-es verzió előtt kap a Windows 8.1 egy – szervizcsomag-szerű frissítést (ez lesz az Update 1), azonban ez nem lesz igazán fontos, már csak azért sem, mert a Windows 8.1-gyel nem igazán elégedett a Microsoft. És ez érthető is: jelenleg kevesebb mint 25 millió PC-n fut ez az operációs rendszer, ami tragikus szám a redmondi cég szemszögéből.

A következő változatnak, a Thresholdnak viszont az lenne a feladata, hogy vonzóvá tegye magát a mintegy egymilliárd tradicionális PC-használó számára, azaz azzá kellene válnia, amivé a Windows 8-nak nem sikerült.

Windows 9

A Winsupersite szerint éppen azért fogja a Windows 9 nevet használni a Microsoft, hogy ezzel a rendszerrel már elhatárolódjon a kevéssé sikeres Windows 8-tól, s tulajdonképpen eldobja ezt a márkanevet. A Windows 9-ben a Metro felület is megújul (Metro 2), azonban hogy ezzel milyen változások érkeznek, az még nem tisztázott, mindenesetre feltételezik, hogy az asztali számítógépeken használható ablakos mód a része lesz ennek.

A Microsoft három „mérföldkövet” állít, mielőtt megjelenne a Threshold végleges változata, bár az még nem világos, hogyan fogja hívni ezeket a kiadásokat (beta? Release Candidate?).

Ami jelenleg eléggé biztosnak tűnik, az az, hogy a Windows 9 végleges változata 2015 áprilisában kerülhet a boltokba.

Forrás: HVG Közzétéve: 2014-01-16 10:52:56
Kifejezések: microsoft, windows 8, windows 9, operációs rendszer
Mikrofon, Headset, 100-18000 Hz, 3,5 mm audio jack, Fekete, 2,2 m
1.330,- Ft (4.4,- €)
8.300,- Ft (27.6,- €)

A www.pcvasar.hu számítástechnikai webáruház az egyik legszélesebb, informatikai eszközöket forgalmazó online bolt. Választékunkban szerepel alaplap, processzor, memória, winchester, videokártya, nyomtató, monitor, patron, toner, navigáció, hálózati eszköz, billentyűzet, egér, notebook. Netbook, notebook tartozék, médiaplayer, szoftver kábel. A webshop-ban megtalálhatja a legnagyobb IT eszközöket gyártó cégek termékeit, többek közt az Acer, Asus ,Apple, A-data, AMD, Asrock, Benq, Dell, EPSON, Edimax, Fujitsu Siemens, Gigabyte, HP, Intel, Lenovo, LG, MSI, NEC, Siemens, Sony, Samsung, Toshiba, Kingston, Kingmax, Geil, Western Digital termékeket.
Vásárlóinknak állandó törzsvásárlói pont rendszert, állandó akciókat biztosítunk. Termékeinket 3 munkanapon belül a GLS futárszolgálat szállítja ki. Üzleteinkben további szolgáltatásokat vehetnek igénybe vásárlóink, pl. számítógép javítás, laptop javítás, monitor szerviz, rendszer karbantartás, szaktanácsadás. Telefonos ügyfélszolgálatunkon jól képzett kollegáink állnak a segítségére.

Látogassa meg Pcvásár.hu a ShopMania weboldalon