2.600,- Ft (8.7,- €)
2.400,- Ft (8.0,- €)
Toner, Eredeti, TK-140, fekete, 7200 lap, FS-1100
23.900,- Ft (79.5,- €)

Már egy SD-kártyán elfér egy PC

Miért jó egy számítógép, ami alig nagyobb a körmünknél? Azért, mert szinte bármibe be lehet építeni!

 A PC-k után a használati tárgyainkba is beférkőzne az Intel: a chipgyártó Las Vegasban mutatta be Edison névre keresztelt miniszámítógépét, amelynek minden fő komponense elfér egy olyan pici lapkán, amely a digitális fényképezőgépekben használt SD-kártyákkal azonos méretű.

Intel Edison 


Egy ilyen pici számítógépből akár kéttucatnyi is elfér az ember markában: a magas fokú miniatürizálásra azért van szükség, hogy akár ruhákba vagy használati tárgyakba is beszerelhető legyen. Az Edison nem csak a processzort, memóriát és az adatok tárhelyét tartalmazza, hanem wifi és Bluetooth kommunikációra is képes - a működéséhez szükséges energiát azonban akkumulátorról vagy más, külső tápforrásról kell biztosítani.

Tovább a teljes cikkre az Origón

Forrás: Origo - TechBázis Közzétéve: 2014-01-13 11:33:42
Kifejezések: Intel, mini pc, innováció, intel edison

A www.pcvasar.hu számítástechnikai webáruház az egyik legszélesebb, informatikai eszközöket forgalmazó online bolt. Választékunkban szerepel alaplap, processzor, memória, winchester, videokártya, nyomtató, monitor, patron, toner, navigáció, hálózati eszköz, billentyűzet, egér, notebook. Netbook, notebook tartozék, médiaplayer, szoftver kábel. A webshop-ban megtalálhatja a legnagyobb IT eszközöket gyártó cégek termékeit, többek közt az Acer, Asus ,Apple, A-data, AMD, Asrock, Benq, Dell, EPSON, Edimax, Fujitsu Siemens, Gigabyte, HP, Intel, Lenovo, LG, MSI, NEC, Siemens, Sony, Samsung, Toshiba, Kingston, Kingmax, Geil, Western Digital termékeket.
Vásárlóinknak állandó törzsvásárlói pont rendszert, állandó akciókat biztosítunk. Termékeinket 3 munkanapon belül a GLS futárszolgálat szállítja ki. Üzleteinkben további szolgáltatásokat vehetnek igénybe vásárlóink, pl. számítógép javítás, laptop javítás, monitor szerviz, rendszer karbantartás, szaktanácsadás. Telefonos ügyfélszolgálatunkon jól képzett kollegáink állnak a segítségére.

Látogassa meg Pcvásár.hu a ShopMania weboldalon